Belirli Gün ve Haftalar

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Derya SARI, Betül KAHRAMANA ve Mustafa AK'ın rehberlğinde öğrencilerimizin hazırladığı Mevlid-i Nebi programı büyük beğeni topladı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 84.yıl dönümünde Edebiyat Öğretmenimiz Kevser Gülistan ÇAKIR, Matematik Öğretmenimiz Melike ENGİNSOY ve öğrencilerimizin hazırladığı anma programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Saygı ve minnetle...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık. Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Ekm

Mevlidi nebi Etkinlikleri kapsamında 5/AB sınıflarıyla Dumlupınar camisine gittik

Anasınıfı öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okul bahçemizde düzenlenen etkinlikle kutladılar. Önce bizlere mini bir konser veren miniklerimiz daha sonra Transformers ile dansetti, balon şova katıldı, parkurda yarıştı ve şişme parkta eğlendiler. Etkinliği düzenleyen anasınıfı öğretmenlerimiz ve miniklerimize teşekkür ediyoruz.

28 Mart - 3 Nisan Kütüphaneler Haftası kutlu olsun.

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Ufuk DOĞAN'ın rehberliğinde öğrencilerimizin sunduğu 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi programı büyük beğeni topladı. Programda 8-B sınıfı öğrencilerinin yer aldığı oratoryo da büyük ilgi gördü. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Okulumuz felsefe kulübünün  organizasyonuyla okul yönetimi olarak kadın yönetici öğretmen ve personelimizin kadınlar gününü kutladık.

4 Mart Cuma günü 11:30'da ülke genelindeki tüm okullarda eşzamanlı olarak deprem tatbikatı yapıldı.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83.yılında saygı ve rahmetle anıyoruz. Anma programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Peygamberimiz Hz. Muhammed'in kutlu doğumunu içinde barındıran hafta olan Mevlid-i NEbevi Haftası okulumuz çok amaçlı salonunda Din Kültürü Öğretmenlerimiz Derya SARI ve Betül KAHRAMAN'ın rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı programla kutlandı.

Tem

15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü kapsamında okulumuz 6 ve 7. Sınıf öğrencileri 15 temmuz şehitleri ve demokrasi zaferi oratoryosunu icra ettiler.Ögrencilerimize Türkçe öğretmenleri Zeliha İnal ve Seda Kocaoglu'na Müdür yardımcısı Derya Seyis Erdoğan a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

10 Kasım Pazar günü okulumuz salonunda düzenlenen törende Cumhuriyet' imizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü ölümünün 81.yılında saygı ve özlemle andık. Törende Anasınıfı E şubesi öğrencilerinin işaret diliyle eşlik ettiği 10 Kasım şarkısı için Ana sınıfı öğretmenimiz Yüsra Hanım'ı ve öğrencilerini, yaptığı konuşma ile bizi duygulandıran Matematik Öğretmenimiz Pınar Hanım'ı, kendi yazdığı şiiri seslendiren Biyoloji Öğretmenimiz Hatice Hanım'ı, programı hzırlayan ve sunan Türkçe Öğretmenimiz Seda Hanım'ı, görev alan tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı coşkusu